Potřebujete do své staré kuchyně nový vítr? Vsaďte na značku Vialli Design

Když se podíváte na svou kuchyni, říkáte si, že by to chtělo změnu. Sice je pořád funkční, ale už notně okoukaná a vy byste rádi něco nového moderního a hlavně neotřelého, co by vám přátelé záviděli.

Nemusíte ale hned měnit kuchyňskou linku, aby vaše kuchyně získala nový šmrnc. Vybavte ji takovými doplňky, které jí zvednou úroveň a vám puls. Vybavte ji doplňky od značky Vialli Design.

Pestré barvy, které ladí

Už jste slyšeli o nové značce kuchyňských potřeb a doplňků Vialli Design? Je charaketristická svěžími a pestrými barvami, které pomohou rozzářit vaši kuchyň. Produkty z jednotlivých výrobních řad spolu navíc dokonale ladí, takže si jich můžete do kuchyně pořídit hned několik v jednotném designu. Vsadit můžete například na kombinaci praktického termohrnu FUORI s termoskou na jídlo FUORI ve stejném designu.

Výběr z těch nejkvalitnějších materiálů

Nemusíte dělat kompromisy ve vzhledu ani v kvalitě. Všechny výrobky Vialli Design jsou vyrobeny z vysoce kvalitních ekologických materiálů s důrazem na výrobní postupy šetrné k životnímu prostředí. Karafa na vodu AMO je příkladem závazku značky k udržitelné výrobě. Je vyrobena z borosilikátového skla a má těsnění ze silikonu, které vám umožní připravit oblíbené nápoje, jako jsou džus nebo chlazená voda, pro vás i vaše hosty.

Mohlo by vás zajímat: Přemýšlíte, jaký nápoj bude vhodný do karafy? Nechte se inspirovat wellness a bylinnými čaji.

Skvělý dárek pro někoho výjimečného

Pokud hledáte dárek pro přítele nebo člena rodiny, vyberte některý z produktů značky Vialli Design. Jejich stylový design a praktická řešení z nich dělají ideální dárek pro každou příležitost. Překvapte své blízké praktickým kuchyňským organizérem s dávkovačem LIVIO DUO, který dovolí funkčně uspořádat vaše potřeby na mytí nádobí. S tímto organizérem můžete mycí prostředky uložit na místo, kde se nenamočí a nezpůsobí jiné nepříjemnosti. Už nemusíte houbičku nechávat ve dřezu nasávat vodu a rozšiřovat tak plísně. Součástí organizéru je také dávkovač na mycí prostředek, který vám umožní rychle a efektivně opláchnout pár kousků nádobí i pod tekoucí vodou.

Tip redakce: Hledáte originální dárek pro novopečenou maminku? Pořiďte jí stylovou růžovou termosku na jídlo FUORI a přihoďte termohrnek FUORI téže barvy. Obojí určitě využije nejen pro sebe, ale i pro přípravu dětským pokrmů na cesty.

Rozlučte se se svou starou kuchyní

Vialli Design vám nabízí dokonalou rovnováhu mezi funkčností, pohodlím a estetikou. S výrobky této značky si můžete vytvořit moderní interiér s vlastním stylem, aniž byste museli měnit základní prvky své kuchyně. Vyberte si z několika barevných provedení a dopřejte své kuchyni tolik potřebný facelift. Dejte sbohem fádnosti své staré kuchyně - Vialli Design ji rozzáří jako nikdy předtím. S Vialli Design máte kuchyň svých snů na dosah. Připravte se na objevování světa moderního designu a praktických řešení pro vaši kuchyni. Investujte do kvalitních výrobků za přijatelnou cenu, které vám usnadní život a dodají vaší kuchyni nový svěží vzhled.

Náš tip: Karafu AMO z borosilikátového skla můžete použít jak pro studené, tak i pro teplé nápoje. Díky optimálním rozměrům umožní také skladování v lednici.

Moderní interiér v originálním stylu

Vyzkoušejte Vialli Design a proměňte svou kuchyni v něco výjimečného. S výrobky této značky si můžete vytvořit moderní interiér ve vlastním stylu. Objevte svět praktických řešení pro svěžejší a stylovější kuchyni. Investujte do kvalitních výrobků za dostupnou cenu, které vám usnadní život a dodají vaší kuchyni nový vzhled. Připravte se na objevování možností Vialli Design.



Související produkty