Sigg láhve na vodu zaujmou dokonalým designem i praktickým použitím

Dodržovat pitný režim i na cestách? S opakovaně použitelnými láhvemi žádný problém.

Vyrážíte do přírody anebo jedete s celou rodinou k moři a již před odjezdem je vám jasné, že váš dobře nastavený a fungující pitný režim zase vezme za své? Nemusí. Pořiďte si odolnou láhev na vodu a dopřejte si dostatek kvalitních tekutin kdekoliv.

Kvalitní vodu zajistí filtrační konvice nebo láhev

Opravdu dobrou chuť vody, která není cítit ani po chloru, ani po železu či dalších ingrediencích přírodního či umělého původu, si dnes může dopřát jen málokdo. A přitom stačí tak málo. Z kohoutku nám sice teče nezávadná voda, kterou můžete konzumovat každý den, často jsou v ní však cítit složky, které do sebe opravdu lít nechceme. Mezi ty patří kromě chlóru a železa také pesticidy, těžké kovy, vodní kámen či zbytky hnojiv. Vybavte se v boji proti nim filtrační konvicí, kterou lze používat doma a filtrační láhví, jež si můžete vzít sebou do zaměstnání anebo na cesty. Zásoby kvalitní přefiltrované vody můžete ještě rozšířit, použijete-li kvalitní trvanlivé láhve z odolného hliníku, které lze opakovaně plnit, aniž by nějak utrpěla jejich životnost. Právě takové jsou láhve švýcarské značky Sigg, které se vyrábějí z jediného kusu hliníku.

Dopřejte si švýcarskou kvalitu

Švýcarská společnost Sigg vznikla již na počátku 20. století a na svém prvopočátku se zabývala především výrobou kuchyňského nádobí, elektroniky a později také termosek, termohrnků a právě lahví na vodu, které jsou v současné době její specialitou. Vyrábějí se z kompaktního kusu hliníku potaženého vnitřní plastovou vrstvou. Oba materiály jsou pak za vysokých teplot pevně spečeny k sobě tak, že tvoří jednolitý celek, který je výjimečně odolný. Láhve vyrobené společností Sigg splňují velmi náročné hygienické standardy kladené na výrobky určené pro styk s potravinami a mimo jiné dokážou také překvapit unikátním designem.

Pro děti i pro dospělé

Láhve na vodu značky Sigg využijí cestovatelé a dobrodruzi, ale i běžní zaměstnanci, kteří si rádi dopřejí kvalitní nápoje i v práci. Pořídit láhev Sigg ale můžete také svým potomkům, pro které je připraven speciální design, jež je opravdu nadchne. Malé princezně můžete pořídit například dětskou láhev Bella Unicorn značky Sigg, která na sobě nese vkusný obrázek jednorožce. Ty holčičky opravdu milují. Navíc je objem láhve 0,4 l vhodný pro nošení v dětské aktovce, protože nebude svojí velikostí přetěžovat páteř vašeho dítěte.

Průhlednou či neprůhlednou?

Chcete vidět co se s vodou ve vaší láhvi děje? Pak máte možnost si kromě neprůhledných hliníkových lahví Sigg pořídit také láhve stejné značky vyrobené z nerozbitného plastu s názvem tritan, který je průhledný. Ten do sebe stejně jako hliník nepohlcuje pachy a splňuje nejnáročnější hygienické standardy. Jestliže vás tato představa zaujala, můžete se přesvědčit o široké nabídce lahví Sigg tohoto typu v řadě TotalClear.

Proč si pořídit opakovaně plnitelné láhve na vodu?

Jejich předností je zejména praktičnost, ale také jednoduchost použití a především možnost jeho opakování. Díky tomu jsou brány ohledy na ekologii a životní prostředí a ve srovnání s lahvemi na vodu z materiálu PET je voda v lahvích Sigg tak kvalitnější a chutnější bez rizika uvolňování nežádoucích látek z obalu láhve. Milovníky neotřelého designu navíc potěší i stylový vzhled lahví Sigg, který u jiných výrobců jen tak nenajdete. Plánujete-li láhve na vodu Sigg používat pravidelně, rozhodně si k nim pořiďte také praktické příslušenství, díky němuž pro vás bude údržba lahví hračkou.

Čistá voda pro vaše zdraví

Mnozí z nás kupují balenou vodu anebo ještě hůře sycené sladké nápoje, které náš organismus zahlcují nežádoucími látkami, z nichž cukr je nejméně škodlivý. Přitom je pro dodržování dostatečného pitného režimu ideální čistá voda bez příměsí a ochucovadel, která se postará o hydrataci organismu i dodávku důležitých solí a minerálů. Zkuste se ji naučit pít denně alespoň několik sklenic, láhve Sigg vám k tomu pomohou.



Související produkty