Hot, hot! Čokolády
Ponořte se do krémové a lahodné chuti horké čokolády, která dokonale zahřeje vaše srdce a rozmazlí vás v těch nejchladnějších chvílích. Připravit si vlastní šálek horké čokolády ještě nikdy nebylo tak jednoduché a uspokojující.
Ideální nápoj pro zimní období.
Jednoduché ingredience bez laktózy pro obklopující a přirozený zážitek.
Jak se horká čokoláda připravuje?
Pro lahodnou a krémovou čokoládu rozpusťte 200 g směsi v 1 l mléka, přiveďte k varu a nalijte do šálku. Poměr ingrediencí upravte podle požadované hutnosti.
Náš přípravek je bez přidaných konzervačních látek a barviv a nabízí vám přirozený a skutečný zážitek.
Složení produktu: cukr (EU), hořké kakao (30%), kukuřičný škrob, sůl.
Nutriční hodnoty (na 100 g):
- Energie: 1520 kJ - 362 Kcal;
- Tuk: 6,8 g ; / z toho nasycené: 4,1 g;
- Sacharidy: 71,9 g ; / z toho cukry: 52,1g;
- Vláknina: 7 g;
- Bílkoviny: 5,9 g;
- Sůl: 1 g.
Balení: 1 kg.
Nenasytný nápoj s exotickou chutí. Horká čokoláda putuje z Ameriky přes Atlantský oceán a svou intenzivní chutí si podmaní celý starý kontinent.
K rozšíření horké čokolády v salonech italské šlechty dochází díky sňatku Kateřiny, dcery španělského krále Filipa II., a Emanuela Filiberta di Savoia, syna vévody Carla Emanuela I.
Od té doby jsou turínští čokolatiéři největšími milovníky a znalci zpracování kakaa, které vyváží po celé Evropě.
Původní receptura založená na vodě nebo mléce je obohacena o další typické regionální produkty, jako jsou lískové ořechy a kaštany, čímž vznikají různé variace.
Pro Caffé Gruppo Agust se vášeň pro kávu dokonale snoubí s vášní pro kakao a má podobu práškové směsi na přípravu čokolády.