Mepal skládací lžíce na cesty Ellipse Nordic Green 107645592400 / 76422

Vaše cena
272,00 Kč
Vaše cena bez DPH
224,79 Kč
272
Dostupnost
Skladem Ano
Předpokládané dodání
03.05.2024 u Vás
Kód
200529
Výrobce
Mepal



Mepal skládací lžíce na cesty Nordic Green 

✓ Do práce, na cesty i na piknik. 

✓ Snadno se rozloží jedním kliknutím.

✓ Stylová skládací lžíce s praktickým cestovním pouzdrem. 🥄


Ideální outdoorový příbor na cesty - perfektní kombinace s dózou na müsli 

Všichni, co jste si zamilovali dózy na jídlo od Mepalu, zpozorněte! Kdo z vás by neocenil možnost dát si dobrou polévku pro zahřátí nebo pochutnat si na jogurtu s ovocem během cesty vlakem? V tom případě si také zamilujete naši praktickou skládací lžičku, která se po složení hravě vejde do horní přepážky termosky nebo dózy na jídlo o stejném objemu. Konečně můžete mít svou dózu a lžíci pěkně pohromadě a nemusíte se trápit vytahováním olepené lžíce ze dna vaší tašky nebo batohu. Lžíce se dodává s vlastním praktickým pouzdrem, takže není problém uložit jí odděleně a mít jí pořád po ruce. Jeden bonus navíc, lžičky jsou k dispozici ve stejných barvách jako dózy na jídlo nebo svačinové boxy, takže mít všechno dokonale barevně sladěno je prostě hračka. 

Materiál použitý na výrobu lžíce

Vyrobeno ze zdravotně nezávadného plastu bez BPA. Zabraňuje uvolňování chuťově nežádoucích látek do jídla, je odolný vůči agresivním látkám a chrání před vznikem zápachu, plísně.

Polypropylen (PP) -BPA free. Nerezová ocel.

Správná péče o příbor

Lze mýt bezpečně v myčce, nebo ručně za použití šetrného mycího prostředku. Nepoužívat v mikrovlnné troubě, neskladovat v mrazáku. Pokud lžíci zrovna nepoužíváte, skladujte ji a pouzdro odděleně, pouzdro ponechte otevřené (zamezí se tak vzniku jakéhokoli zápachu).

Vhodné dokoupit praktickou dózu

Vhodným doplňkem ke svačinové lžíci je praktická dóza třeba na váš oblíbený jogurt s müsli.  Takto můžete svůj jogurt jíst kdekoli!

Parametry

  • velikost: 145 x 74 x 29 mm.
  • váha: 80 g.
  • vyrobeno v Holandsku.

 

Mepal pro dlouholeté používání

Holandská společnost Mepal je známá pro své kvalitní výrobky do kuchyně i každodenní užití. Výrazným znakem jejich výrobků je kvalita, funkčnost a prvotřídní design. Výrobky Mepal mají širokou škálu využití a jejich opakovaným používám pomáháte chránit přírodu před zbytečným odpadem a plasty.  

Většina produktů Mepal se vyrábí v Holandsku, přesně v Lochemu v Gelderlandu. Všechny materiály splňují vysoké standardy, jsou zdravotně nezávadné a výroba i partneři jsou certifikováni ISO. I když jsou výrobky Mepal extra odolné, nabízí širokou řadu náhradních dílů, které prodlouží život produktu a šetří tak prostředí zbytečným plýtváním.

Často podporují a spolupracují s chráněnými dílnami, protože chtějí i touto cestou přispět k lepšímu světu.

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat