Sada vakuovacích sáčků určených pro domácí vakuování potravin
Strukturované (vroubkované, reliéfní, mřížkované) vakuové sáčky se používají na balení potravin s použitím domácích vakuových baliček.
Sáčky jsou z jedné strany hladké a z druhé vroubkované pro kvalitní vysátí vzduchu ze sáčku.
Sáčky je možno použít pro metodu vaření sous-vide
Kvalitu našich sáčků a jejich vhodnost pro užití v rámci metody sous-vide dokládá atest.
Díky tomuto atestu můžete připravovat bez obav vaše oblíbené recepty po dobu až 8h při teplotě do 80 °C.
Sáčky jsou vhodné pro vakuové baličky typu
Ardes, Besser, CASO, Cecomix, Concept, Domo, ETA, Food Saver, FRESH, Futura, Gastroback, Genius, Goclever, JATA, Laica, Lidl, Lavezzini, Magic Vac, Maxxo, MIDI, Mini Fresh, Nordline, OMNIA, Peach, Profi Cook, Sealvac, Sencor, Severin, Silhouette, Silvercrest, Sprint, Stalgast, Steba, SVS, Tefal, Vacsy.
Obsah balení
- 30 ks vaukovacích sáčků 200x300 mm
- 30 ks vakuovacích sůčků 160x250 mm
- 30 ks vakuovacích sůčků 150x200 mm
Parametry
Tloušťka (gramáž) | PA/PE 90 µm |
Vaření sous-vide | ano |
Teplotní omezení | 80°C max 8h |
Typ sáčku | strukturované sáčky pro domácí vakuovačky |