Dokonalý design a vysoká kvalita, to jsou nové termohrnky DeLonghi

Termohrnky značky DeLonghi přináší mnohé výhody oproti klasickým papírovým kelímkům.

Také jste si už zvykli na plastové nebo papírové kelímky s kávou, do kterých si můžete tento nápoj načepovat na kterékoliv čerpací stanici a pokračovat v jízdě s dávkou kofeinu v zádech? Jsou praktické, velké tak, že se pohodlně vejdou do držáků v autě a díky víčku z nich nápoj po cestě nevybryndáte. Jediná jejich nevýhoda spočívá v tom, že neudrží nápoj dlouho teplý a pokud je horký, můžete se o něj popálit. A právě tyto nevýhody eliminují a mnohé další výhody přináší praktické termohrnky značky DeLonghi, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

Izolační vlastnosti materiálu chrání před popálením

Sníte o tom, že vaše káva vydrží teplá dlouhou dobu a vy si ji budete moci vychutnat tak, jak ji nejvíce milujete po celou dobu jízdy autem? Pak svoji pozornost rozhodně zaměřte na praktické termohrnky značky DeLonghi, jejichž dvojité keramické stěny se postarají nejen o oddělení vaší ruky a horkého nápoje, ale také o tepelnou izolaci vůči okolnímu chladnému vzduchu. Stejně jako praktický kelímek na kávu, jsou i termohrnky opatřeny silikonovým víčkem s otvorem, díky němuž lze nápoj konzumovat i z uzavřené nádoby. Objem termohrnku je 300 ml, což je právě tak akorát na báječnou dopolední kávu, ale i odpolední cappuccino do auta.

Designérský kousek, který musíte mít

Nejen dvojité stěny s tepelně izolačními vlastnostmi, ale také potisk s neotřelým a osobitým designem, který láká pohledy okolí, stojí za zmínku. Grafik si s návrhem potisku nových termohrnkůDeLongi opravdu vyhrál, proto si můžete vybrat ze série s hrnků s netradičním vzhledem, ale i vyjádřením. Máte rádi dobrodružství a cestujete po celém světě? Pak si jako parťáka na cesty pořiďte keramický termohrnekDeLonghiAdventurer, díky němuž ihned zjistíte, jak se v různých končinách světa označuje káva, ale také získáte šikovný opakovaně naplnitelný hrnek, který si můžete přibalit sebou do batohu. Futuristický design vhodný prakticky pro každého si můžete vychutnat v případě neobvyklého termohrnku z produkce DeLonghi nazvaného jednoduše Taster.

Ekologie má zelenou

Přemýšleli jste někdy o tom, kolik spotřebujete papírových nebo plastových kelímků na kávu třeba za měsíc? A kolik z nich je vyprodukováno odpadů, které zamořují životní prostředí? Chcete-li udělat něco pro ekologii a zároveň ušetřit i svoji peněženku, je pořízení keramického termohrnku, který lze plnit opakovaně, tím pravým řešením. Kromě výborné kávy, vás bude hřát také vědomí, že se nepodílíte na celosvětovém zamořování přírody plastovým odpadem a chováte se zodpovědně.

DeLonghi opět boduje

Tato italská společnost založená před více než 100 lety v italském Trevisu se v současné době zaměřuje nejen na spotřebiče a doplňky související s kávou, ale také právě na nádoby, z nichž lze kávu stylově konzumovat. V produkci firmy DeLonghi tak najdete nejen automatické a pákové kávovary a espressovače, ale také prostředky pro čištění kávovarů, filtry, nádoby na mléko a právě hrnky a sklenice na kávu, které jsou pověstné svým osobitým designem. V této oblasti DeLonghi zkrátka vsází na italskou eleganci a získává tím body navíc nejen u konzumentů kávy, ale i u jejích producentů. Právem tak získává pověst světového lídra v oblasti prostředků pro výrobu a zpracování kávy.

Hledáte opravdu neotřelý dárek?

Rozhodně nic nezkazíte balíčkem opravdu kvalitní kávy nejlépe z některých exotičtějších končin světa a praktickým nádobím, do něhož bude možné si tento nápoj uvařit. Termosklenice nebo termohrnky jsou pro tento účel jako stvořené. Kromě osobitého vzhledu potěší také praktičností a stylovostí. Můžete si být jisti, že takovýmto dárkem nikoho nezklamete a obdarovaný naopak ocení vaši originalitu a stylovost.



Související produkty