Dolce Vita. To je kus Itálie v každém hrnku kávy

Jak nejlépe začít den? No přece s šálkem kávy. Pravé. Italské. Káva Dolce Vita je dokonalým začátkem dne.

Vyrábí se pouze z těch nejlepších zrn a je dokonale pražená, takže si můžete vychutnat bohatý šálek kávy s plnou chutí. Pro ještě intenzivnější zážitek si kávu Dolce Vita můžete vychutnat z originálního hrnku či skleničky na kávu od stejné značky. Co všechno jste ochotni udělat pro intenzivní chuť Itálie?

Značka Dolce Vita - 3 generace pražení a vaření kávy

Společnost získává kávová zrna z celého světa a pyšní se tím, že používá tradiční italské metody k výrobě řady směsí s jedinečnou chutí. Káva Dolce Vita je navržena tak, aby oslovila širokou škálu milovníků všech druhů kávy, od těch, kteří mají rádi silnou a černou kávu, až po ty, kteří dávají přednost lehčí, jemnější chuti. Díky pražení po malých dávkách získává každý druh kávy Dolce Vita jedinečnou chuť a vůni, a přitom je zachována původní kvalita zrn. O tom, že to dělá dobře, svědčí i dlouhá tradice rodinného podniku Agust Group, který se pražením kávy zabývá již třetí generaci.

Jak si vychutnat kávu Dolce Vita?

Kávové směsi jsou navrženy tak, aby se daly vychutnat na mnoho způsobů - od obyčejného šálku kávy až po složitější varianty, jako je cappuccino, latté a ledová káva. Káva Dolce Vita je ideální volbou pro každého milovníka kávy. Ať už si ji vychutnáte černou, nebo s mlékem a cukrem, káva Dolce Vita jistě potěší i ty nejnáročnější chuťové buňky. Pohodlně se tedy usaďte, uvolněte se a vychutnejte si šálek té nejlepší italské kávy. Kromě intenzivní zemité chuti kávy Dolce Vita Caravaggio, která vás překvapí bohatou cremou, si můžete dopřát i jemnější chuť kávy. Pro vytříbený zážitek zvolte kávu Dolce Vita Donatello, ve které je vyšší procento Arabicy. Právě díky ní se můžete těšit na dokonalou kombinaci sladkých mandlí s hořkým kakaem v každém šálku. V nabídce značky najdete i instantní ječmennou kávu Dolce Vita Barley Coffee, která je skvělou alternativou ke kávě pro všechny, kdo hůře snáší kofein.

Milujete kávu? A co ji pro jednou nahradit horkou čokoládou?

Pokud bude ještě navíc bílá, je o dokonalou malou radost postaráno. Dolce Vita Hot Chocolate horká bílá čokoláda je předem připravena v porcích ideálních právě pro jeden šálek. Proto si ji můžete vychutnat v kanceláři při práci, aniž by vám její příprava zabrala více času než je nutné. Po tradiční horké čokoládě Dolce Vita můžete sáhnout v podzimním a zimním období, kdy budete potřebovat zahřát, ale další kávu už vaše tělo nezvládne.

Mohlo by vás zajímat: Druhy kávových nápojů, které překvapí vaše chuťové pohárky

Ještě intenzivnější zážitek

Kvalitní kávu si užijete nejlépe jedině z kvalitního hrnku. Proto byste měli kávu Dolce Vita pít pouze z originálního šálku nebo sklenice stejné značky. Šálky a sklenice Dolce Vita jsou vyrobeny ze silného porcelánu, který udržuje nápoj déle horký, a jsou navrženy tak, aby vynikly krásné barvy kávy. Lze je také mýt v myčce nádobí, takže si můžete vychutnávat kávu bez starostí s mytím nádobí. Ve chvílích pohody si uvařte třeba dokonalé cappucino do originálního Dolce Vita hrníčku s podšálkem. Uvidíte, že chuť nápoje bude o poznání lepší než, kdybyste ho pili z obyčejného hrnku. O tom, že Dolce Vita myslí na všechno, svědčí i praktická průhledná sklenička Dolce Vita Caffeino, kterou můžete použít jak na kávový nápoj, tak pro podávání vody ke kávě. Pokud chcete něco speciálního, sáhněte po některém z limitované edice hrnků Dolce Vita z kolekce 2021. Originální italský design s motivy třech typických italských výrazů “Mamma mia”, “Bella zia” a “O’ perbacco” se stanou ozdobou vaší kuchyně či kanceláře.



Související produkty