Bosch / Siemens TCZ6002 odvápňovací tablety 6 ks 00311864

Vaše cena
201,00 Kč
Vaše cena bez DPH
166,12 Kč
201
Dostupnost
na objednávku
Předpokládané dodání
Neznámý termín naskladnění
Kód
301102
Výrobce
Bosch



Odvápňovací tablety Bosch Siemens 311864 (6ks)


TCZ6002 Bosch  / Siemens odvápňovací tablety do kávovarů (6 x 18 g tbl.) odstraňují vodní kámen a různé jiné usazeniny. 

Není pochyb o tom, že pravidelné odstraňování vodního kamene z Vašeho kávovaru je jednou z nejdůležitějších součástí jeho údržby. Pravidelné odvápnění je důležité, protože usazeniny mohou nejen negativně ovlivnit chuť Vaší kávy, ale mohou být také příčinou poruchy kávovaru. Chcete-li se zbavit usazenin vodního kamene, doporučujeme používat odvápňovací tablety. Ty zajistí, že Váš kávovar bude vždy v dobrém provozním stavu a Vaše káva bude chutnat skvěle.

Snadné odvápnění pomocí tablet

Odvápnění pomocí profesionálních tablet je velmi snadné. Pokud máte automatický kávovar, stačí tablety rozpustit podle návodu a poté roztok nalít do nádržky na vodu. Pokud má Váš kávovar automatický program pro odstraňování vodního kamene, provede Vás dalšími kroky. Tablety na odstranění vodního kamene z kávovaru Siemens (6 kusů je součástí balení) Vám vystačí až na 3 cykly.

Kompatibilní s mnoha spotřebiči

Nabízené tablety Bosch 311864 jsou originálním výrobkem pro přístroje Siemens, Bosch, Neff a Gaggenau. Výběrem kompatibilních výrobků pro údržbu si můžete být jisti i jejich vysokou kvalitou. Tablety lze mimo jiné použít v mnoha kávovarech nebo rychlovarných konvicích, s výjimkou těch s ocelovým a smaltovaným povrchem, které nejsou odolné vůči kyselinám. Postarejte se o hygienu svých spotřebičů ještě dnes!

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat