Dallmayr Crema d'Oro Intensa (100% Arabika)
Dallmayr Crema d'Oro Intensa je perfektní káva pro každého, kdo má rád intenzivní chuť s typickým nádechem italského espressa s jemnou pěnou crema. Vysoce kvalitní zrnková směs kávy je podrobena vhodnému pomalému pražení, aby se zajistila maximální intenzivní aroma. Kořeněná a intenzivní káva, perfektní i jako cappuccino nebo latte macchiato. Objevte tajemství její vynikající chuti!
Chuťový profil
| Typ | 100% káva Arabika |
| Pražení |  |
| Intenzita |  |
| Acidita |  |
- Typ: 100% Arabila
- Původ: Zrna Arabiky z Etiopie
- Pražení: Pomalé tradiční pražení v Mnichově
- Intenzita: Vysoká
- Charakteristika: Kořeněná a intenzivní chuť s typickým nádechem italského espressa
- Obsah kofeinu: Nízký - vhodná k celodenní konzumaci
- Výraznější káva v porovnání s Dallmayr Crema d'Oro a Dallmayr Espresso d'Oro
Ideální pro přípravu
- Espresso
- Cappuccino
- Latte Macchiato
Doporučená příprava
Káva Dallmayr Crema d'Oro Intensa se skvěle hodí k přípravě v plně automatických kávovarech. Každý šálek kávy bude automaticky korunován jemnou pěnou zvanou Crema.
Tipy pro dokonalé espresso
- Espresso by mělo vytékat v rovnoměrném zpěněném proudu po dobu 3-5 vteřin.
- Jakmile proud kávy řídne a stává se vodovým, odstraňte šálek - zabrání to přílišné extrakci hořkých látek.
- Experimentujte s nastavením mlýnku (stupeň mletí, teplota, síla kávy, množství vody).
- Řiďte se doporučením výrobce vašeho kávovaru a postupně upravujte podle vlastní chuti.