TOPVET Propolisová mast 50 ml - na spáleniny, bercové vředy, lupenka

TOPVET Propolisová mast 50 ml - na spáleniny, bercové vředy, lupenka

Vaše cena
87,00 Kč
Vaše cena bez DPH
71,90 Kč
87
Dostupnost
Skladem Ano
Kód
800012
Výrobce
Topvet

 


Propolis je velmi cenná přírodní látka, kterou používají včely ve formě tmelu k ochraně před plísněmi, viry a baktériemi. Této schopnosti propolisu se využívá v přírodní medicíně. Mast se používá k péči o kůži a regeneraci při hojení zacelených ran, je vhodná k péči o prochlazenou kůži a při dalších kožních problémech.

     Použití:
•    jemně vtírejte podle potřeby i několikrát denně. Neaplikujte do otevřených ran, ale jemně vetřete do jejich okolí. Propolis je včelí produkt, na který jsou poměrně časté alergické reakce.

     Ingredients(INCI):
•    Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Propolis Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.

     Skladování:
•    uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem!

     Všeobecná upozornění:
•    nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.

Dermatologicky testované
Originální receptura

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat
TOPVET Třezalková mast 50 ml - na kůži spálenou od sluníčka, na drobná poranění

Třezalka tečkovaná obsahuje vysoký podíl hypericinu, který hojí a regeneruje. Již staletí je třezalkový olej používaný na kůži spálenou od sluníčka. Olej je možné použít rovněž na drobná poranění, poš...

 
87,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800019
TOPVET Měsíčková mast 50 ml - bércové vředy, spáleniny, omrzliny, lupénku, ekzem

Měsíčková mast je univerzální kosmetický přípravek vhodný k širokému použití, zejména pro změkčení a zjemnění zatvrdlé kůže, změkčení tuhých jizev na kůži nebo na opruzeniny. Měsíček lékařský se tradi...

 
97,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800011
TOPVET Kafrová mast 50 ml - revmatické potíže, tišení bolesti

Kafrovník pravý je vždyzelený strom pocházející z jihovýchodní Asie. Získáváme z něj velmi cennou aktivní látku – kafr. Kafr je hojně používaná surovina v kosmetických i farmaceutických přípravcích. P...

 
87,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800017