Dallmayr Espresso d'Oro (70% Arabika, 30% Robusta)
Dallmayr Espresso d'Oro je káva italského stylu se silnou chutí, mírnou kyselostí a zlatohnědou pěnou. Jemná a plná chuť s decentním tónem kakaa je ideální nejen pro espresso, ale i pro přípravu cappuccina a latte macchiato. Objevte tajemství její vynikající chuti!
Káva speciálně vytvořená pro přípravu v kávových automatech a espresso přístrojích.
Typ Káva Arabica a káva Canephora Pražení Intenzita Acidita
Chuťový profil
| Typ | Arabica 70% / Robusta 30% |
| Pražení |  |
| Intenzita |  |
| Acidita |  |
- Typ: Směs Arabika a Canephora (Robusta)
- Složení: 70% Arabika z Etiopie, 30% Robusta
- Pražení: tmavé
- Intenzita: Vysoká
- Acidita: Mírná
- Charakteristika: Silná chuť s jemným tónem kakaa a zlatohnědou pěnou
Ideální pro přípravu
- Espresso
- Cappuccino
- Latte Macchiato
Doporučená příprava
Káva Dallmayr Espresso d'Oro se skvěle hodí k přípravě v plně automatických kávovarech a espresso přístrojích.
Tipy pro dokonalé espresso
- Espresso by mělo vytékat v rovnoměrném zpěněném proudu po dobu 3-5 vteřin.
- Jakmile proud kávy řídne a stává se vodovým, odstraňte šálek - zabrání to přílišné extrakci hořkých látek.
- Experimentujte s nastavením mlýnku (stupeň mletí, teplota, síla kávy, množství vody).
- Řiďte se doporučením výrobce vašeho kávovaru a postupně upravujte podle vlastní chuti.