TOPVET Konopná bylinná mast 50 ml - lupénka, ekzémy, lupy

TOPVET Konopná bylinná mast 50 ml - lupénka, ekzémy, lupy

Vaše cena
97,00 Kč
Vaše cena bez DPH
80,17 Kč
97
Dostupnost
Skladem Ano
Kód
800009
Výrobce
Topvet

 


Konopný olej je vhodný k péči o kůži při některých formách ekzémů. Aktivní látky z konopí jsou svými účinky na kůži natolik výjimečné, že se jimi v současné době intenzivně zabývá moderní medicína. Konopný olej udržuje pleť vláčnou, hladkou a elastickou. Za ojedinělou účinností na pleť stojí nenasycená kyselina gamalinolenové (až 73 %), která chrání pokožku před vysoušením, brání tvorbě vrásek a zpomaluje stárnutí.

     Použití:
•    jemně vtírejte podle potřeby i několikrát denně.

     Ingredients(INCI):
•    Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Cera Alba, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Tocopheryl Acetate.

     Skladování:
•    uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladujte na přímém slunci. Chraňte před mrazem!

     Všeobecná upozornění:
•    Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. 

Dermatologicky testované
Originální receptura

Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Dokumenty v aktuálním umístění:
  • Žádné dokumenty
Mohlo by Vás zajímat
TOPVET Arniková mast 50 ml - pohmožděniny, ekzemy, křečové žíly

Mast s arnikou je vhodná k péči o kůži u osob s otoky nohou při křečových žilách. Arnika horská je tradičně používána při kožních projevech ekzémů nebo v přípravcích na zhmožděniny nebo podlitiny a vý...

 
87,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800008
TOPVET Propolisová mast 50 ml - na spáleniny, bercové vředy, lupenka

Propolis je velmi cenná přírodní látka, kterou používají včely ve formě tmelu k ochraně před plísněmi, viry a baktériemi. Této schopnosti propolisu se využívá v přírodní medicíně. Mast se používá k pé...

 
87,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800012
TOPVET Kafrová mast 50 ml - revmatické potíže, tišení bolesti

Kafrovník pravý je vždyzelený strom pocházející z jihovýchodní Asie. Získáváme z něj velmi cennou aktivní látku – kafr. Kafr je hojně používaná surovina v kosmetických i farmaceutických přípravcích. P...

 
87,00 Kč
Skladem: Ano
Kód: 800017