Kávovary Cremesso – švýcarská kvalita do vaší kuchyně

Chcete si užít dokonalou chuť kávy, ale nechce se vám kvůli ní chodit do kavárny? I u vás doma si můžete připravit kávu, jejíž kvalita vás ohromí.

Nutným předpokladem je ovšem jak kvalitní káva a voda, tak také kávovar, který zajistí rozvinutí dokonalého kávového aroma v každém šálku. K tomu je potřeba především vysoký tlak a také prvotřídní komponenty použité ke stavbě přístroje.

Cremesso, to je káva v baristické kvalitě u vás doma

Jediným stiskem tlačítka připravíte kávu, o jaké jste snili. O její dokonalé aroma i cremu se postará tlak až 19 barů. Kávovary Cremesso navazují na více než 60 letou tradici v oblasti přípravy švýcarské kávy od jejího pražení, mletí, balení až po vaření nápoje.  S kávovarem na kapsle Cremesso připravíte ale také lahodný čaj anebo třeba kakao. Záleží jen na vás, jaký obsah kapsle budete preferovat. Cremesso nabízí jako první naprosto unikátní 19 barový kávovar na kapsle, který se může stát ozdobou i vaší kuchyně.

Čím si vaše srdce získají kávovary Cremesso?

Za zmínku rozhodně stojí dokonalá švýcarská spolehlivost, ale také neotřelý design. Originální vlnkovaný reliéf na bocích přístroje je nepřehlédnutelný a nezaměnitelný s jinými značkami. Díky tomu se kávovar na kapsle Cremesso stane dokonalým doplňkem každé kuchyně. Kromě designu se ale můžete těšit také na výjimečné funkce. Kromě již zmíněného tlaku 19 bar, který je u kapslových kávovarů nevídaný, vás čeká také inovativní technologie předehřevu. Díky ní lze dosáhnout opravdu výjimečné chuti a aroma espressa i ristretta. Její princip spočívá v zařazení krátké přestávky do procesu přípravy kávy, díky které je dosaženo efektu předspaření. Prakticky to znamená, že se čerpadlo na krátkou dobu rozběhne a zahřeje vodu, počká několik sekund a až poté připraví obvyklým způsobem kávu s optimální teplotou. Použitá kávová kapsle se navíc sama z kávovaru odstraní. Tuto funkci rozhodně oceníte, pokud budete připravovat kávu pro několik lidí rychle po sobě.

Celý svět v jediné kapsli

Většina káv, které se ukrývají v kapslích značky Cremesso, je připravena z prvotřídních zrn odrůdy Arabica pocházejících z Jižní a Střední Ameriky a dokonale vyvážených zrnek Robusty s původem z Asie. V jediné kapsli tak narazíte na kávu hned z několika koutů světa. Milujete silné, ale vyvážené ristretto, které se připravuje ze stejné dávky kávy jako běžné espresso, ale jen z polovičního množství vody? Pak jsou právě pro vás jako stvořené kávové kapsle Cremesso Ristretoo Forte, z nichž připravíte malou, ale velmi silnou kávu s intenzivní chutí s kakaovými podtóny. Milovníky klasického italského espressa pak potěší kapsle Cremesso Espresso Classico, jejichž obsah vás rázem přenese do starobylých uliček přímořských italských městeček a připomene vám atmosféru prázdnin. Pro vyznavače odrůdy Arabica připravila značka Cremesso unikátní kapsle Cremesso Lungo Crema obsahující kávu z těch nejvybranějších zrn, která byla pomalu a jemně pražena, což dalo vyniknout jejich lahodné chuti. Silná krémová pěna a dlouhé espresso s jemnou chutí pro vás budou nezapomenutelným zážitkem. A co takhle limitovaná edice Cremesso Edizione Italiana Espresso přinášející až k vám domů kávu s podtóny čokolády a oříšků? Ta rozhodně stojí za vyzkoušení.

Udržitelné materiály a férová produkce

Kapsle Cremesso nejenže obsahují lahodnou kávu té nejvyšší kvality, k jejich výrobě nebyl použit ani kousek hliníku a navíc využívají systém zaručující dokonalé uchování aroma a chuti kávy. Díky tomu si můžete pochutnat na kávě přesně takové, jaká byla do kapslí plněna. Ta je navíc pěstována v souladu se zásadami fairtrade produkce. Káva v kapslích Cremesso splňuje přísnou certifikaci UTZ zaručující, že její produkce splňuje náročná kritéria na ekonomickou, sociální a environmentální stránku.

 



Související produkty