Výzva pro kávové gurmány: Vydejte se na cestu kolem světa s kapslemi Tchibo Cafissimo

Věděli jste, že každý den se ve světě vypijí na dvě miliardy šálků kávy? Jen u nás si ročně pochutnáme na 19 500 tunách kávových zrnek za 6,5 miliardy korun!

Káva je totiž pro řadu z nás oblíbenou ranní vzpruhou, vítaným společníkem k pracovním úkolům, únikem od všedních starostí i prostředkem k navazování a upevňování vztahů. Co vy? Taky si nedokážete představit nový den bez šálku oblíbené kávy? Pokud jste odpověděli kladně, pak jsou následující řádky určeny právě vám. V našem sortimentu se totiž objevila dlouho očekávaná novinka, která potěší všechny milovníky chutné a kvalitní kávy.

Objevte kávy Tchibo

Je úplně jedno, jestli dáváte přednost poctivému a silnému espressu nebo si raději pochutnáváte na kávě s bohatou cremou. Kávový svět německé společnosti Tchibo je rozmanitější, než se může na první pohled zdát. Kapsle Tchibo Cafissimo proto příjemně překvapí a zároveň potěší i ty největší skeptiky a kávové gurmety.

5 důvodů, proč právě kapsle Tchibo Cafissimo:

  1. Káva pocházející z certifikovaných farem: Společnost Tchibo společně s partnerskými organizacemi podporuje ekologické a sociálně spravedlivé metody pěstování, čímž pomáhá chránit klima a životní prostředí.
     
  2. Kávovary Cafissimo byly vyvinuty s ohledem na ekologii a energetickou efektivitu: Většina modelů kávovarů  Cafissimo se po určité době nečinnosti (7 – 9 minut) automaticky vypne nebo přepne do úsporného stand-by režimu, čímž vám pomáhá ušetřit energii a s ní související náklady.
     
  3. Vylepšené obaly kapslí Tchibo Cafissimo: Společnost Tchibo u svých kapslí neustále inovuje jejich recyklační vlastnosti. Jakmile si proto pochutnáte na dokonalé kávě, nemusíte mít výčitky týkající se zbytečného odpadu. Obalové materiály kapslí Tchibo Cafissimo jsou neustále vylepšované a v budoucnu by měly být dokonce 100% recyklovatelné.
     
  4. Přímá podpora cílenými projekty: Během cest za tou nejlepší kávou, která se z druhého konce světa dostane až do vašeho šálku, společnost cílenými projekty podporuje místní komunity dle principu „pomáháme druhým, aby si dokázali pomoci sami“.
     
  5. Bohatá nabídka, která uspokojí i ty nejnáročnější: Součástí řady Tchibo Cafissimo je nespočet kávových druhů a rozmanitých příchutí. Během kávového rituálu tak můžete být díky kávě Tchibo na skok ve Střední a Jižní Americe, v Asii nebo některých částech Afriky.

Ochutnejte klasiku nebo se vydejte do exotiky

Pokud dáváte přednost silné a chutné kávě, která vás příjemně nakopne do nového dne nebo na pracovní poradu, vsaďte na intenzivní řadu Espresso. Dáváte přednost spíše kávě, která je ochucená přírodními vůněmi? Pak pro vás bude tou pravou edice Cafissimo Flavoured, která v sobě kombinuje vynikající požitek z espressa s jemným dotekem vanilky a karamelu.

Chcete si doma vychutnat kávu jako v oblíbené kavárně? Pak vsaďte na edici Barista. Pro milovníky bohaté cremy je připraveno šest lahodných druhů kávy – od kávy s ovocným tónem až po kávu s nádherně plnou chutí, které jsou součástí řady Cafissimo Caffe Crema.

Nejnovějším přírůstem do rodiny Tchibo a zároveň limitovanou edicí je jarní řada Cafissimo Spring Edition, v níž na vás čeká výrazné espresso s nezaměnitelnou chutí bílé čokolády a malin nebo vyvážené espresso s tóny jogurtu, zjemněné nádechem medu z horských květů.

Všechny kapsle Tchibo Cafissimo jsou navíc k dostání v praktickém i cenově výhodném balení po 10, 30, 80, 96 a 120 kusech. A jak už jsme zmínili výše – všechna káva v kapslích Cafissimo pochází z certifikované s trvale udržitelné zemědělské produkce. Kapsle jsou navíc vhodné jak do klasických kávovarů Cafissimo, tak do modelů EASY, MINI nebo PURE.